Avagy a Gyakran Ismételt Kérdések.

Itt választ kaphatsz választ a kérdésedre, mielőtt feltennéd nekünk: 🙂

Hogyan jut el hozzám a termék?

Választhatsz személyes átvétel, vagy az MPL futár szolgáltatásai közül. A személyes átvétel ingyenes, míg az MPL futárszolgálat esetén az MPL által kalkulált árral dolgozunk.

  • A szerdáig leadott termékeket péntekre,
  • A hétfőig leadott termékeket szerdára készítjük el!

Hogyan fizethetek?

Személyes átvétel esetén készpénzzel tudsz fizetni az átvételkor, míg házhoszszállítás esetén utánvétellel, készpénzben vagy bankkártyával.

Milyen garancia van a pólókra?

A törvény által előírt 6 hónapos garanciát minden általunk forgalmazott termékre vállaljuk. Nem rendeltetésszerű használat esetén a garancia elvész. Viszont bármilyen probléma esetén keress minket bátran, mi is akkor vagyunk elégedettek, ha az ügyfél elégedett. 🙂

Hogyan adhatom le a grafikát?

A grafika leadás a választott technológiától is függ. A leggyakoribb, digitális nyomás esetén legalább 300 dpi minőségben leadott grafikákat várunk, png, jpg vagy bármilyen vektoros formátumban. Ha segítségre van szükséged a grafika véglegesítése során, keress minket, és segítünk! Azzal számolj, hogy amennyiben ránk hárul a grafikai munka, úgy 1000 Ft-os grafikai díjat számolunk fel megrendelésenként.

Hogyan működik a rendelés?

Ha saját mintád van, akkor kattints ide!

Miért olcsóbb a fehér póló?

A megoldás a póló árában és a technológiában rejlik. A fehér pólóra kevesebb festéket használ a nyomtatógép, így nem csak környezetbarátabb, de olcsóbb is lesz a végeredmény. Fehéren egyébként is minden jól mutat. 😉