A pólókat és ajándéktárgyakat többféle módon készítjük.

Szitanyomás: Elsősorban nagyobb megrendelések esetén (50 db póló felett) ajánljuk. A mintához először egy szitát készítünk, amelynek segítségével aztán elkészülnek a pólók. Többszínű minta esetén, színenként külön szitát kell készíteni, ezért a minta ebben az esetben maximum 4 színből állhat. A szitázott pólók rendkívül tartósak.

Bonyolultabb minták nyomására:

Digitális nyomás: Magyarország egyik legkorszerűbb digitális nyomtatójával készítjük el a pólókat. A nyomtatógép előkészítés után közvetlenül az anyagba juttatja a festéket, és rendkívül pontos és részletes, így gyakorlatilag bármilyen mintát (akár fényképet) képes nagyszerű minőségben a pólóra nyomni. A digitális nyomtatás hasonlóan tartós, mint a szitázás, azonban kisebb mennyiségű megrendelések esetén jóval költséghatékonyabb. 1-15 db póló esetén ajánljuk.

Egyszínű minták kisebb mennyiségben.

Plotter: A plotter használatát elsősorban egyszínű minták esetén ajánljuk, pl. mezek feliratozására, logózására ez a legjobb megoldás. Színes, egyszerűbb nyomatoknál is használható hiszen olcsóbb, mint a digitális nyomás. 15-50 póló esetén általában ez a legköltséghatékonyabb megoldás.

 

A szerdáig leadott termékeket péntekre, a hétfőig leadott termékeket szerdára készítjük el!

 

Nézd meg videó, hogyan készítjük a pólókat 🙂